Logo (skraćenica od logotip, od grčkih reči λόγος [lógos] — „reč” i τύπος [týpos] — „otisak”) grafički je znak, simbol ili ikona (piktogram) koja označava proizvod ili preduzeće. Može se sastojati od slova (različitih tipografskih stilova), grafike i drugih kombinacija (slogana). Logotip je osnovno sredstvo vizuelne komunikacije i vizuelne identifikacije. Uloga logotipa je trenutno prepoznavanje onoga što označava i jačanje brenda, što rezultira većem uspehu firme. Potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.

NEPROFESIONALNOM LOGU NEDOSTAJE KREDIBILNOST

Izgraditi čvrstu osnovu poslovanja znači kreirati logo koji nadahnjuje. Uz našu pomoć , Vaš logo može da stvori verodostojnu sliku Vašeg poslovanja i stvori lojalnost kupaca.

Zašto izabrati baš nas?

100% Originalni dizajn
Verujemo u jedinstvene dizajne logotipa.

Kupi odmah

Jednostavnost
Ne morate ništa da znate o dizajnu logotipa, jer mi radimo sve za vas. Popunite jednostavan upitnik i tim za dizajn će izvršiti svoju magiju čak i ako nemate pojma kako bi vaš dizajn logotipa trebao izgledati.

Kupi odmah

Više tipova datoteka
Vaš novi logo ima bezbroj oblika u stvarnom svetu. Osiguraćemo da imate sve tipove datoteka koje su vam potrebne da biste ih u potpunosti oživeli.

Kupi odmah

Nekoliko dizajnerskih rešenja
Kada pravite logotip, zaslužujete opcije. Naš tim pravi nekoliko rešenja za Vaš logo projekat tako da imate mogućnost izbora dizajna koji Vama najviše odgovara.

Kupi odmah

Integritet i poverenje - stubovi dobrog poslovanja

Svi logotipi koje dizajniramo imaju jedan zajednički cilj: izgradnju snažne marketinške osnove za Vaše poslovanje. Najveći logotipi inspirišu nešto više od verodostojnosti. Oni zrače integritetom i podižu samopouzdanje. Dizajniramo logotip koji zajedno inspiriše.

Imate pitanje?

Slobodno nas kontaktirajte

OVDE