O nama

Finansijski biro D.O.O. je firma registrovana za softverske i računovodstvene usluge.

Osnovani 1993. godine prvobitno kao preduzetnička radnja, da bismo konstantnim unapređivanjem i razvojem prerasli i preregistrovali se u D.O.O.
Kao firma koja je skoro tri decenije prisutna na tržištu, sa velikim brojem korisnika različitih profila, kako do sada tako i u budućnosti trudićemo se da sa tendencijom stalnog napredovanja i usavršavanja prateći svetske tokove u ovoj oblasti pružimo klijentima kvalitetnu, savremenu, tačnu i brzu uslugu. Trudimo se da svojim radom postignemo glavni cilj poslovanja, a to je naravno zadovoljan korisnik. Želimo da našim korisnicima obezbedimo poverenje, koje je vrlo bitno prilikom izbora poslovnog partnera, pogotovo za vrste usluga koje mi nudimo. Iz prakse svi znamo koliko su veliki problemi kod uvođenja novog informacionog sistema, a još veći su kad izaberete lošu varijantu.
Vrednosti na kojima gradimo naše poslovanje su:

 

Kvalitetna usluga

Efikasnost

Poverenje

Sigurnost

Ljubaznost

Zadovoljan korisnik

Na našem tržištu postoji mnogo firmi koje se bave softverskim ili računovodstvenim uslugama, ali daleko je manji broj onih koji pružaju istovremeno obe usluge. Kroz praksu gde smo i sami korisnici našeg programa, mnogo bolje vidimo i razumemo potrebe i zahteve naših korisnika nego "klasične" softverske firme. Rezultat svega ovoga je sigurno mnogo bolje projektovan, programiran i prilagođen program krajnjim korisnicima, u svim njegovim segmentima, a sve to zajedno čini da rad naših korisnika bude što efikasniji. Ukoliko želite da pogledate i testirate naš knjigovodstveni program, možete to ODMAH učiniti bez ikakvih registracija, instalacija i sl. dovoljno je da pogledate uputstvo u DEMO PROGRAMA na osnovnom izboru sajta.

Kvalitet proizvoda ili usluga ne meri se onim što ste u njih uložili, već onim što potrošači od toga dobijaju.
Peter Drucker