DOSTAVLJANJE INFORMACIJA - FINANSIJSKI BIRO D.O.O.

Mi čuvamo Vaše lične informacije u bazi podataka samo u koliko ih Vi lično dostavite nama. I u slučaju da su one javno dostupne na internetu ili drugom mestu, a njihovo čuvanje nije u suprotnosti sa zakonom. Na primer u koliko kupite proizvod/uslugu, možemo sačuvati Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj računa, email adresu i slično. Takođe zadržavamo pravo da sačuvamo i informacije, kao što su tip web pretraživača, URL sajta sa koga ste došli do nas, naziv internet provajdera ili ISP, informacije o operativnom sistemu koji koristite, internet protokolu, IP adresi.

KOMUNIKACIJA SA FINANSIJSKI BIRO D.O.O.

U koliko komunicirate sa nama u vezi KNJIGOVODSTVENOG PROGRAMA, web sajta ili ostalih usluga koje nudimo, zadržavamo pravo da sačuvamo sve informacije koje nam dostavite.

NA KOJI NAČIN FINANSIJSKI BIRO D.O.O. UPOTREBLJAVA VAŠE PODATKE

Primarno za naše interne potrebe, kao što je podrška, održavanje, analiza i poboljšanje KNJIGOVODSTVENOG PROGRAMA, web sajta kao i ostalih usluga koje nudimo, ispunjavanje zahteva korisnika za informacijama i za potrebe korisničke podrške.

Ostale informacije koristimo za praćenje upotrebe KNJIGOVODSTVENOG PROGRAMA,web sajta ili ostalih usluga koje nudimo i za druge interne potrebe, kao što je pružanje usluga, održavanje, analiza, nadogradnja, i poboljšanje www.finansijskibiro.com usluga. Nećemo odati Vaše lične informacije trećim licima bez Vašeg odobrenja ili u koliko to sami ne učinite kroz alate FINANSIJSKOG BIRO-a čime se podrazumeva da ste saglasni da vaše informacije vide i drugi korisnici FINANSIJSKOG BIRO-a.

Prikazaćemo ostale informacije u odgovarajućem obliku potencijalnim strateškim partnerima, oglašavačima, investitorima, klijentima, i drugima. Ne možete se ograditi od pružanja ovakvih informacija. U svakom slučaju one se ne mogu upotrebiti za Vašu personalnu identifikaciju.

BEZBEDNOST

Bezbednost Vaših ličnih informacija je važna za nas. Kada unosite osetljive podatke kao što su broj kreditne kartice ili JMBG u naše registracijske ili forme za naručivanje, mi kodujemo takve informacije upotrebom SSL protokola ili adekvatnih protokola za zaštitu podataka. Pratimo generalno prihvaćenje industrijske standarde da bismo zaštitili Vaše lične informacije poverene nama, i u slučaju prenosa informacija, kao i slučaju njihovog skladištenja. Vi znate da ni metod prenosa niti metod skladištenja takvih informacija nije 100% siguran. Zbog toga ćemo se truditi da primenimo komercijalno prihvaćene standarde zaštite Vaših ličnih podataka, ali ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

PRISTUP SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Možete pristupati drugim sajtovima direktno sa našeg web sajta. Politika privatnosti FINANSIJSKOG BIRO-a ne važi na ovim drugim sajtovima. Mi ne možemo kontrolisati kako će treća lica koristiti Vaše podatke koje im pružite, pa bi prethodno trebali detaljno pregledati njihovu politiku privatnosti pre upotrebe takvih sajtova ili pre davanja bilo kakvih informacija sajtovima koji nisu u sastavu www.finansijskibiro.com

PREKID KOMUNIKACIJE SA FINANSIJSKI BIRO D.O.O.

Nudimo mogućnost otkazivanja upotrebe Vaših ličnih informacija za određene svrhe. Na primer u koliko platite uslugu ili proizvod, a ne želite da primate bilo koje dodatne informacije, marketinške materijale od nas, možete nas kontaktirati ili naznačiti u formi za naručivanje.

Ukoliko Više ne želite da primate naše novosti i promotivni materijal možete nas obavestiti putem emaila info@finansijskibiro.com ili putem kontakt forme.