Bilo da posedujete web sajt ili samo razmišljate o tome, a čak i ako smatrate da to nije od velikog značaja za Vaše poslovanje, izdvojite par minuta da uvidite prednosti postojanja na internetu (tržištu nove generacije).

Da bismo najbolje razumeli internet kao tržište, najjednostavnije je da se projektujemo u ulogu kupca i postavimo sebi pitanje kako bismo kupili nešto ili dobili neke informacije o proizvodima ili uslugama o kojima ne znamo mnogo?

Odgovor je naravno pitati Google.

Ukoliko ne posedujete web sajt, Vi ste praktično nevidljivi za sve one potencijalne klijente koji se vode ovakvim načinom razmišljanja.

Ako je Vaš biznis postojao do sada bez web-sajta, možda se pitate:
Da li mi je uopšte potreban web-sajt?
Koja je poenta posedovanja web-sajta ukoliko je moj biznis uspešan i bez njega?

Kratak odgovor na Vaše pitanje je da nikada nije bilo boljeg ili važnijeg vremena za ulaganje u web-sajt za Vaše poslovanje.

Web-sajt Vam nudi širok spektar pogodnosti (pogotovo za mala preduzeća), a većina ovih pogodnosti raste eksponencijalno iz godine u godinu, baš kao i sam Internet.

Prikupili smo deset najvećih pogodnosti koje Vaše preduzeće može dobiti čak i sa najjednostavnijim web-sajtom.

Pogledaj listu

Prednosti internet prodaje

Zbog brzog razvoja tehnologije, poslovne organizacije (prodavci, privredna društva) su unapredile način prodaje robe tako što su pored tradicionalnih metoda, uključili internet prodaju robe (web-shop/internet prodavnicu).

Izlaskom na tržište putem interneta prodavac (poslovna organizacija) dobija mogućnost da ostvari kontakt sa potencijalnim klijentima koji nisu u mogućnosti da fizički pristupe lokaciji prodavca.

Klikom na dugme pogledajte ključne prednosti internet prodaje iz ugla kupca i prodavca.

Pogledaj prednosti

Šta je potrebno za izradu web-sajta - KOMPLETAN PLAN

Planiranje je odlična metoda u pojednostavljivanju komplikovanih projekata poput stvaranja web-sajta - kako bismo Vam pomogli da napravite prvi korak ka Vašem sajtu napravili smo kompletan plan u obliku liste.

Sve je postavljeno za Vas kao organizovani plan puta - tako da Vam oduzimamo sva nagađanja o izradi Vašeg web-sajta.

Ako se osećate potpuno izgubljeno i ne znate odakle da počnete kada je u pitanju izrada web-sajta, došli ste na pravo mesto.

Ako ste već napravili neko istraživanje i imate grubu ideju šta je potrebno za izradu web-sajta, ova lista Vam može pomoći da proverite da li ste nešto propustili.

Pogledaj KOMPLETAN PLAN

Cena izrade web sajta

Izrada web sajtova po povoljnim cenama, vrhunskog kvaliteta. Moderan responzive dizajn, prilagodljiv svim uređajima i veličinama ekrana.

Unapredite Vaše poslovanje i poboljšajte prodaju proizvoda i usluga putem web sajta!

Nudimo Vam različite kategorije web sajtova u zavisnosti od Vaših potreba i mogućnosti. Svaki web sajt je projekat za sebe, pa je tesko generalizovati cenovnik, ovde Vam nudimo neke od paketa kako biste imali okviran prikaz cena za izradu različitih sajtova.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas ili popunite upitnik za izradu sajta pa ćemo Vam poslati precizniju ponudu.

Mini
od500

Postoji mogućnost odstupanja cene u zavisnosti od Vaših potreba

Regular
od725

Postoji mogućnost odstupanja cene u zavisnosti od Vaših potreba

HTML5, CSS3, JavaScript, PHP...
Broj stranica 10 Neograničen 20
Responsive dizajn
Galerija
Kontakt forma
SEO Optimizacija
CMS (Content Management System)
Web prodavnica
Web prodavnica povezana sa knjigovodstvenim programom +375€ na cenu
Blog/Novosti CMS +150€ na cenu +150€ na cenu +150€ na cenu
Live chat +150€ na cenu +150€ na cenu +150€ na cenu
Redovno mesečno održavanje od 25€ od 60€ od 35€
Specifični zahtevi Po dogovoru Po dogovoru Po dogovoru
Kupi odmah Kupi odmah Kupi odmah

Napomena: Navedene cene se uvećavaju za iznos PDV-a!

Svi naši web-sajtovi se razvijaju na sledećoj web-adresi:
https://www.fbrazvoj.com
Za tačnu putanju ka Vašem web-sajtu u izradi molimo da nas kontaktirate!

Upit za izradu web sajta!

Responsive dizajn

Kako web stranice mogu pratiti milione ekrana, s obzirom da tehnologija stalno napreduje i promene se dešavaju svakodnevno?

Odgovor je u responsive dizajnu.

Odgovarajućim dizajnom web stranica Vaš web-sajt (i njegove stranice) mogu se prilagoditi i pružiti najbolje iskustvo korisnicima, bilo da su na računaru, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu.Da bi se to ipak dogodilo, Vašem web-sajtu potreban je responsive dizajn.

CMS - eng. Content management system

Sistem za upravljanje sadržajem, često skraćeno CMS, je softver koji pomaže korisnicima da kreiraju, upravljaju i modifikuju sadržaj na web-sajtu bez potrebe za specijalizovanim tehničkim znanjem.

Jednostavnije rečeno, sistem za upravljanje sadržajem je alat koji Vam pomaže da napravite stranicu, dodate fotografiju, izmenite sadržaj bez potrebe da pišete kod, ne morate čak uopšte da znate kako da programirate.

SEO optimizacija sajta

⁉ Ukoliko već posedujete web-sajt koji jako lepo izgleda, a niste zadovoljni kako ste rangirani na Google-u onda je Vašem sajtu potrebna SEO optimizacija.

❓ Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju. Optimizacija web-sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML koda koji može dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja vezano za specifične ključne reči i ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja web-sajta od strane pretraživača.

Logo dizajn

⁉ Logo predstavlja zaštitni znak svakog preduzeća, odnosno simbol koji svojom pojavom asocira na brend koji ste izgradili kroz Vaše poslovanje.

Ne posedovanjem logo znaka uskratili ste preduzeću da bude prepoznatljivo i diferencirano u odnosu na konkurenciju.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu novog ili redizajn postojećeg logo znaka, kontaktirajte nas.

Web marketing (reklame na drustvenim mrežama, Google reklame)

⁉ Društvene mreže već više od decenije predstavljaju sastavni deo naših života, sa razvojem tehnologije prešle su sa računara na telefone, a samim tim se još više uključile u našu svakodnevnicu.

Sigurno smo svi primetili gomile reklama koje se tamo prikazuju, a isto tako smo sigurni da ste ponekad naleteli i na nešto interesantno, baš iz razloga što smo svi prisutni na društvenim mrežama ne treba ignorisati ovaj vid reklame.