Unapređen asortiman usluga - Finansijski biro D.O.O.

📢 Poštovani klijenti, 📢

želeli bismo da Vas podsetimo na unapređen asortiman usluga koje nudimo, kao i važnost istih za uspešno poslovanje svakog preduzeća.

⚠ U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće:

✅ Izradu web-sajta

⁉ Bilo da posedujete web sajt ili samo razmišljate o tome, a čak i ako smatrate da to nije od velikog značaja za Vaše poslovanje, izdvojite par minuta da uvidite prednosti postojanja na internetu (tržištu nove generacije).
Da bismo najbolje razumeli internet kao tržište, najjednostavnije je da se projektujemo u ulogu kupca i postavimo sebi pitanje kako bismo kupili nešto ili dobili neke informacije o proizvodima ili uslugama o kojima ne znamo mnogo?
Odgovor je naravno pitati google.
Ukoliko ne posedujete web sajt, Vi ste praktično nevidljivi za sve one potencijalne klijente koji se vode ovakvim načinom razmišljanja.

❓ Ukoliko smo Vas zainteresovali da saznate više o važnosti posedovanja web-sajta, možete to učiniti na sledećim linkovima:

❕ 10 razloga zašto Vam treba web-sajt?
ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/dalinamtrebawebsajt.php ℹ

❕ Prednosti internet prodaje
ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/prednostiinternetprodaje.php ℹ

❕ Šta je potrebno za izradu web-sajta?
ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/stajepotrebnozawebsajt.php ℹ

✅ Web marketing (reklame na drustvenim mrežama, google reklame)

⁉ Društvene mreže već više od decenije predstavljaju sastavni deo naših života, sa razvojem tehnologije prešle su sa računara na telefone, a samim tim se još više uključile u našu svakodnevnicu.
Sigurno smo svi primetili gomile reklama koje se tamo prikazuju, a isto tako smo sigurni da ste ponekad naleteli i na nešto interesantno, baš iz razloga što smo svi prisutni na društvenim mrežama ne treba ignorisati ovaj vid reklame.

❓ Više možete saznati na sledećim linkovima:

ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/googleadsblog.php ℹ
ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/webmarketing.php ℹ

Logo dizajn

⁉ Logo predstavlja zaštitni znak svakog preduzeća, odnosno simbol koji svojom pojavom asocira na brend koji ste izgradili kroz Vaše poslovanje.
Ne posedovanjem logo znaka uskratili ste preduzeću da bude prepoznatljivo i diferencirano u odnosu na konkurenciju.
Ukoliko ste zainteresovani za izradu novog ili redizajn postojećeg logo znaka, kontaktirajte nas.

✅ SEO optimizaciju sajta

⁉ Ukoliko već posedujete web-sajt koji jako lepo izgleda, a niste zadovoljni kako ste rangirani na google-u onda je Vašem sajtu potrebna SEO optimizacija.
❓ Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju. Optimizacija web-sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML koda koji može dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja vezano za specifične ključne reči i ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja web-sajta od strane pretraživača.

⚠ Više o tome na sledećem linku:
ℹ https://www.finansijskibiro.com/sajt/seo.php ℹ

Kontaktirajte nas